Magunkról

2010 óta foglalkozok használt és új "szállítási sérült" termékek felújításával és értékesítésével. Ezzel is hozzájárulva környezetünk tehermentesítéséhez.

A környezettudatosság fontos szempont nálam. Miért dobnánk ki alig használt, kis javításra szoruló vagy kis szépséghibás eszközeinket - ezzel terhelve környezetünket - ha azok némi ráfordítással tökéletesen ellátják funkciójukat.  Termékeim származási helye főként Anglia. Régi munka-, azóta már üzleti kapcsolat füz nagy újrahasznosítással foglalkozó cégekhez. Természetesen termékskálám bővítése érdekében új termékek is megtalálhatók webshopomban. Itt is szigórú szempont a jó ár érték arány. Az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása elsődleges számunkra. Fontos, hogy vevőink érezzék, hogy számukra a legjobb terméket nyújtja a BCaC.hu.

A webshopunkban található termékeket (laptopokat, számítógépeket, monitorokat, TV - ket, egyéb műszaki cikkeket) egyesével, alaposan vizsgáljuk át, mind esztétikai, mind műszaki állapot tekintetében. Amennyiben bármilyen esztétikai vagy műszaki hibát találunk, azt új vagy bontott alkatrészekkel javítjuk. Ha ez nem lehetséges, a hibát feltüntetjük az adott termék részletes leírásában és a termék csökkentett áron kerül eladásra.

Használt termékeinket A, B és C kategóriába soroljuk:

A kategória:

 • Hibátlan, a korának megfelelő, jó esztétikai állapot
 • Törésmentes burkolat
 • Kijelzők esetében a megengedett pixelhibák száma maximum 3 és karcmentes állapotú
 • Az eszköz minden alkatrésze maradéktalanul működik

B kategória:

 • Az eszközön található esztétikai sérülés (karc, kisebb benyomódás, kopás stb.)
 • Törésmentes burkolat
 • A kijelző (ha az eszköz rendelkezik ilyesmivel) foltos és karcos  valamint 3 – nál több pixelhibát tartalmazhat.
 • Az eszköz minden alkatrésze maradéktalanul működik

C kategória:

 • Törött burkolat, hiányzó vagy sérült alkatrész
 • A kijelző (ha az eszköz rendelkezik ilyesmivel) foltos és karcos  valamint 3 – nál több pixelhibát tartalmazhat.

Számítástechnikai termékeket, illetve a műszaki cikkeket professzionális szerekkel takarítjuk. A laptopoknál és számítógépeknél a billentyűzetből és a ventilátorból a port, szennyeződéseket eltávolítjuk. A számítástechnikai eszközeinkre a megfelelő oprendszereket telepítjük. Gépeink OEM jogtiszta licensz matricával ellátottak. Egyéb műszaki eszközeinket is takarítjuk, és műszakilag alaposan ellenőrizzük. Mindezek után – ha megbizonyosodtunk a termékek tökéletes működéséről – eladásra kerülnek.

BCaC.hu nem hagyományos bolt vagy üzlet. Kedves érdeklődők online felületen érnek el.  Természetesen lehetőség van személyesen is megetkinteni a kivánt terméket:   7150 Bonyhád Perczel Mór út 17-19. (udvarban) bemutató termünkben. Felületünkön megvásárolt terméket ugyanitt átveheti. Személyes átvétel esetén e-mailben vagy telefonon egyezetni szükséges.

Szolgáltatásaink:

 • Számítástechnikai eszközök, szórakoztató elektronikai készülékek, kis és nagy háztartási gépek forgalmazása
 • Az általunk forgalmazott termékek garancián túli szervizelése

Mottónk: " Minőség másodkézből"
 
Üdvözlettel:
Illés Csaba (Bici)