Garancia

A garancia időtartama:

  • Használt termékek esetén 6 hónap
  • Új, szállítás sérült termékek esetén 9-12 hónap

A számlán/garancialapon szereplő termékek jótállása a jogszabály alapján használt termék esetén 6 hónap, új termék esetén 12 hónap, az ezen felüli garanciaidő a termék nevét követően szerepel, mely a gyártó feltételei alapján biztosítottak (kellék- és segédanyagok kivételével). A jótállás érvényesítéséhez gyártói szerviz esetén a gyártói jótállási jegy megléte is szükséges, egyéb termékek esetén elegendő a vásárlás igazolása számlával vagy garancialevéllel. A jótállás/garancia feltétele a termék egyedi azonosítása a terméken és/vagy a dobozán található egyedi azonosítóval (sn). Az egyedi azonosító sérülése, elvesztése, eltávolítása a jótállás elvesztésével jár, valamint a jótállási igény megtagadható, ha a termék és/vagy a vásárlás egyértelműen nem beazonosítható. A jótállás érvényesítésének helye a vásárló választása szerint a gyártói szerviz, vagy telephelyünk.  A termék fizikai sérülése, ide értve a törést, szakadást, deformációt, égést, alaplapi tüske hajlást, megbontást, túláram vagy szakszerűtlen szerelés okozta bármilyen jellegű sérülést a jótállás teljes elvesztésével jár, függetlenül a hiba és a sérülés jellegétől.

Az eladott termékeink garanciális javításának menete:
 
A visszaszállítás költségei a vásárlót terhelik, ám ezt később megtérítjük, ha megbizonyosodtunk a felől, hogy az észlelt hiba kijavítása garanciális. A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes garancia lap. A terméken lévő hologramos matrica hiánya vagy annak sérülése esetén a garancia érvényét veszíti. Ha harmadik fél próbálkozik meg a javítással, a garancia szintén az érvényét veszíti, ezért kérjük, hogy a problémát mihamarabb jelezze felénk, és ne próbálja  kijavítani. Amennyiben megfelelően kaptuk vissza a „hibás” terméket, mi azonnal továbbítjuk azt a garanciális hátteret biztosító partnerünknek. A szállítás és a szerelés természetesen a hatályos jogszabályoknak megfelelően történik. A szervizelés általában egy vagy két hetet vesz igénybe, ám időnként előfordulhat, hogy ennél valamivel több időre van szükség. Ez csakis indokolt esetben történik így. Szervizelés ideje alatt cserekészüléket nem tudunk biztosítani. A fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelően, ha az átvételt követő 72 órán belül meghibásodik a termék, mi biztosítjuk a cserét. Szintén jogszabály teszi lehetővé, hogy az átvételt követő 14 napban bármikor elállhasson a vásárlástól.
 
Amennyiben a készülék jótállási jegye elveszett vagy a jótállási időtartam már lejárt a készüléket külön díjazás ellenében tudjuk csak javíttatni.